Ontdek hoe jij meer kunt verkopen via internet.

Hoi! Ik ben Robbert-Jan Klein en ik leer ondernemers hoe ze zelfstandig meer klanten kunnen aantrekken via internet.

Ontvang online marketing advies in Jip-en-Janneketaal

Ik laat je op een begrijpelijke, persoonlijke en enthousiaste manier zien hoe je online marketing inzet om meer te verkopen.

1-op-1 coaching

In informeel 1-op-1 gesprek van 1.5 uur laat ik je zien wat je kunt doen om meer te verkopen via internet (of meer klanten naar je fysieke winkel te sturen).

Vertel me meer over dit gesprek

Workshops in Schagen

In een sessie met maximaal 12 personen laat ik je zien hoe je online marketing kunt inzetten om meer te verkopen met je bedrijf.

Bekijk alle workshops

De top-5 redenen waarom klanten graag met mij samenwerken


1. Ik focus op zaken die je geld opleveren

Ik liet een zonnebril-verkoper zien hoe hij 9.000 euro extra omzet per jaar kon doen, zonder meer geld uit te geven. De aanpassing kostte minder dan 2 minuten van zijn tijd.

2. Ik ben super-enthousiast

Hoewel ik dit nooit van mezelf zou zeggen, kwam dit unaniem naar voren uit een vragenlijst die ik naar 15 klanten stuurde.

3. Ik stel kritische vragen

Ik stel kritische vragen en probeer je te laten inzien hoe klanten zich voelen als ze naar je advertenties of website kijken, zodat je je teksten daar beter op kan laten aansluiten.

4. Ik vertel je niet wat je moet doen

Ik ga je nooit vertellen dat je iets op een bepaalde manier moet doen. Het is jouw bedrijf en jij bepaalt. Ik laat je alleen op een andere manier kijken naar je bedrijf.

5. Ik werk met je samen op een persoonlijke en informele manier

Ik hou niet van stropdassen en ik vind het leuk om op een normale manier met elkaar te praten. Als je met me wilt samenwerken, ben je van harte welkom bij mij thuis (ik kan natuurlijk ook op locatie langskomen).

Online marketing met een korreltje zout

Op mijn online marketing blog schrijf ik op een luchtige manier over online marketing. Soms serieus, vaak prikkelend.